Piškotki

icona-fashion.com uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

 

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih portal naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato icona-fashion.com priporoča, da v njihovo uporabo privolite.

Uporabljeni piškotki

 

VRSTA: NAMEN: TRAJANJE:
goya_popup Oglaševanje 1 teden
yith_wcwl_session_2e87b1b2bfa1a0a36bd3aa6ad0adcc9b Sistemski 1 mesec
vchideactivationmsg Sistemski 3 leta
vchideactivationmsg_vc11 Sistemski 3 leta
SESSwooslg Trgovina 1 dan
woocommerce_recently_viewed Trgovina Seja
woocommerce_items_in_cart Trgovina Seja
woocommerce_cart_hash Trgovina Seja

 

Upravljanje piškotkov v brskalniku
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale pravilno.